Facebook button

 

Agraïments.

Moltes persones, anònimes i no tan anònimes, han participat en l’elaboració d’aquesta col.lecció de fotografies comparatives de Catalunya. Uns aportant imatges, altres facilitant informació dels llocs, altres ajudant-me en la localització i evitant que em perdés i altres amb la seva generositat i hospitalitat. Déu n’hi do!

Voldria destacar:

– El Centre Cartòfil de Catalunya per la seva important aportació de postals antigues de Catalunya, i molt especialment al seu president Ramón Pla i el seu vice-president Ernest Boix per la seva generositat.

– Al Prior Lluc del Monestir de Poblet i a Frai Marc per la seva inestimable companyia, confiança y dedicació a l’hora de deixar-nos fotografiar llocs reservats i d’accés restringit. Gràcies de tot cor!

– Tots i cada un dels arxius comarcals i/o municipals que, sense cita prèvia, m’han facilitat material i informació, però sobretot a l’Arxiu Històric Comarcal de Puigcerdà i a la seva directora Erola Simón, a l’Arxiu Històric Municipal de Sant Boi de Llobregat i al seu responsable Carles Serret, a l’arxiu d’Igualada, el museu d’Amposta, etc…

– Aquest viatge per tot el país m’ha obligat a dormir en hotels i a menjar en restaurants d’allò més variat amb resultats molt dispars i per a tots els gustos, però no puc deixar de recomanar l’hotel La Sèquia Molinar ( moltes gràcies Dolors) a Campevànol, la Fonda Can Blasi a Montblanc i l’Hotel Llegendes de Girona.